5 minutes with Oskar Allerby

Oskar Allerby intervjuas av WUN

Way up north, eller WUN, är en stor konferens för bröllopsfotografer som hålls två gånger per år. På våren så är det tre dagar i Rom och på hösten tre dagar dagar i Stockholm. Ett antal hundra bröllopsfotografer från hela Europa och världen samlas för att umgås och inspireras av varandra.

Vad jag vet är det den största konferensen i sitt slag i Europa. Jag har skaffat många nya vänner där. Australiensare, Britter, Tyskar, Norrmän, Svenskar, Italienare, Brasilianare och mängder av andra. Helt fantastiskt kul. Och väldigt inspirerande på mängder av plan.

Jag blev intervjuad för ett tag sen av WUN i deras serie ”5 minutes with…” vilket är väldigt smickrande och kul. Det är ett gäng stora namn som har blivit intervjuade före mig.

Så, här kan ni läsa 5 minutes with Oskar Allerby.

Om ni vill ha reda på något mer eller något annat så kan ni alltid fråga. Jag svarar på nästan allt!

Mer om Way up north.

 

Leave A

Comment