Marie-Louise och Jonas fantastiska sommarbröllop på Strömma Farmlodge utanför Varberg fotograferat av Oskar Allerby
För mig är en bröllopsdag den ultimata fotoupplevelsen. 

Den omfattar alla typer av fotografi, med allt från dokumentärt till mode. Men framförallt för att det är så förbaskat kul och sån ära att få vara med er under en av era största dagar. Att vara en del av er kärlek och lycka. Alla känslor av nervositet, förväntan och glädje.

Jag säger att vara en del av, för även om jag är mer av en observatör så har jag en tendens att bli kär i alla mina bröllop och brudpar. Vid varje bröllop är det samma sak, när dagen är slut och det är dags att gå hem vill jag bara stanna och fira med paret.

Jag arbetar ofta dokumentärt och fotar det jag ser utan att styra, jag är som en fluga på väggen en stor del av dagen även om det såklart finns mer uppstyrda stunder som porträtten eller gruppbilder. Min stil är lika delar rena naturliga bilder som avslappnade och annorlunda.

Jag är en invald medlem i bröllopsfotografer.com bland Sverges bästa bröllopsfotografer.

All kärlek är inte bröllop.  

Att få fota er en torsdagskväll vid brofästet eller i parken en söndageftermiddag är precis lika vackert och spännande. Kärt barn har många namn och vissa kallar det engagement session, e-session, andra kallar det förfoto eller kärleksfulla porträtt.

Så, kolla igenom portfolion här och se om det är nåt ni gillar.

Hi my name is Oskar Allerby. I shoot people. I'm a photographer in Sweden and elsewhere.

Bröllop

För mig är bröllop den ultimata fotoupplevelsen. Den omfattar alla typer av fotografi, med allt från dokumentärt till mode. Men framförallt för att det är så förbaskat kul och sån ära att få vara med er under en av era största dagar.

Läs mer

nathalie-niclas-5424-1000x667

Förfoto

Att få fota er en torsdagskväll vid brofästet eller i parken en söndageftermiddag är precis lika vackert och spännande som bröllop.

Läs mer