Vem fasiken är jag?

Det är jag som är Oskar, jag älskar musik, kaffe, tv-serier, god mat, dryck och gott sällskap. Jag är skäggig, tatuerad och har ett nästan oändligt antal jeans och converse. Det är nästan så man kan tro att jag är en hipster. Jag är dock usel på att baka och även om jag gärna dricker en god öl skulle inte komma på tanken att brygga mitt eget.

Jag bor i Majorna i Göteborg tillsammans med Katarina och vår dotter Betty som föddes 2015.

Jag är gillar frågesport, hänga med vänner och att upptäcka nya platser. Som ni kan förstå är en optimal fredagkväll först en god middag tillsammans med kompisar och sen chokladglass, kaffe och På Spåret till efterrätt. Om jag inte är ute och reser själv vill säga.

Mer då?

Jag älskar bröllop som ni kanske förstår. Faktiskt alla sorters men ibland finns det där extra som gör att jag går upp i brygga. Exakt vad den hemliga ingrediensen är varierar men den gemensamma nämnaren är alltid att bröllopen är personliga och med massa kärlek. Sen tar jag gärna lite fantastiska miljöer, tänk hav, sjöar, ängar, skog. Och inte allt för mycket ösregn.

Funderar ni på att boka mig så tycker jag det är viktigt att vi trivs ihop. Så, varför inte ses och snacka lite. Antingen analogt på ett cafe eller digitalt på skype.

Kaffe funkar ju oavsett. Eller en öl.

Jag är lätt att komma i kontakt med. Bara skicka ett mail eller slå en signal.

Kärlek
Oskar Allerby
oskar@allerby.com
Tel: 0707-785443

Facebook like-sida: http://facebook.com/allerbyphoto
Instagram: @allerby_photo

Jag är också medlem i Nätverket bröllopsfotografer.com där Sveriges bästa bröllopsfotografer huserar.

 

 

bf_grey_200x200