Jenny och Daniel är båda från och bor i Stockholm men Jennys familj har länge haft sommarställe i pittoreska Grundsund ute på Skaftö. Det blev Grundsund och Rågårdsvik som var det självklara valet för deras bröllop. Med många gäster från hela Sverige blev det en riktigt fin helg där Västkusten visade upp sin bästa sida.

Grundsund är en liten by, hamn eller gammalt fiskeläger. I brist på bättre ord blir det knappast mer Bohuslän än så.

Deras dag var en vacker sommardag med lite lagom vind och sol. Jenny gjorde sig i ordning i familjens lilla stuga och Daniel var hos några vänner en bit bort. Dom såg varandra första gången nere på bryggan tillsammans med de närmsta vännerna.

Vi gick sen iväg själva och tog porträttbilder innan själva vigseln. Direkt efter gratulationer så blev det en gruppbild på bron innan alla gick vidare till båten som tog gäster, brudpar och fotograf vidare till Rågårdsvik där festen hölls på Rågårdsvik pensionat.

Även om jag väldigt ofta blir berörd på bröllop så var Jenny och Daniels vigslar en av de vackraste och mest känslofyllda jag varit på. Fantastisk vacker sång och tal gav både tårar och skratt.

Leave A

Comment