Bröllopsfotograf Oskar Allerby håller föredrag på Scandinavian Photo

Jag har ytterligare en jättekul nyhet att berätta: Nu på fredag den 8e maj så kommer jag hålla ett föredrag på Scandinavian Photos mässa EXPO 2015 i Mölndal/Göteborg. Tiden för det hela är 16.00 och jag hoppas såklart att jag får träffa många av mina kollegor och kunder!

expo_molndal2015
OskarAllerby föreläser på scandinavian photo

Jag kommer berätta lite om hur det är att jobba som fotograf på ett bröllop. Vad man kan tänka på under de olika delarna under dagen. Tanken är att jag kommer koncentrera mig på porträtten och jag kommer försöka ge lite tips på allt från hur man fångar den där äkta känslan men också så enkla saker som hur man får sina kunder att slappna av.

Talmanuset spikas inte förrän på torsdag så har ni nåt speciellt ni undrar så hojta till!

Bröllopsfotograf Oskar Allerby håller föredrag på Scandinavian Photo

Leave A

Comment