lina och fredrik

Men först vill jag berätta lite om bröllopsfotografering

För mig är bröllop den ultimata fotoupplevelsen. Den omfattar alla typer av fotografi från dokumentärt till mode. Från mingel till sport (fånga kyssen eller du är bränd!). Men också för att det är en sån stor ära att få vara nära ett par under en av deras största dagar. Att vara en del av deras kärlek och lycka. Alla känslor av nervositet, förväntan och skratt.

Jag säger att vara en del av. Därför att, även om jag är mer av en observatör så har jag en tendens att bli kär i alla mina bröllop och bröllopspar. Jag kommer väldigt nära dem och det är nästan varje gång som jag önskar att jag kunde stanna ännu mer när det är dags för mig att lämna kalaset.

Bilden ovanför är en bild tagen i Stockholm under mitt första år som betald fotograf. Och det på något sätt var startskottet för mig som bröllopsfotograf. Detta kortet och den dagen, gav mig en känsla av riktning i mitt fotograferande. Jag insåg hur mycket jag älskar bröllop och hur mycket jag vill göra dem om och om igen. Och japp. Igen.

Tack Lina och Fredrik för att jag fick fota er dag.

Och så till nyheten….

Jag har blivit vald till en av Sveriges bästa bröllopsfotografer. Självklart var det en dröm jag hade redan i början som fotograf men nu, nu har den slagit in. Jag är en del av hemsidan bröllopsfotografer.com och jag känner mig väldigt ödmjuk inför att vara bland många av dessa fotografer som jag ser upp till.

Kolla in mig och mina kollegor på vår hemsida: http://brollopsfotografer.com/ eller klicka in här om ni vill se fler av mina bröllopsfotograferingar.

logo bröllopsfotografer.com

oskar allerby fotograf

Leave A

Comment

november 18, 2014
Grattis Oscar! Välförtjänt kan man väl lugnt säga!! :)
Svara
november 18, 2014
Men så är du ju så grym också!
Svara
november 18, 2014
About freaking time Oskar! :) Grattis!!!
Svara
november 18, 2014
Grattis Oscar!!! Du är så grymt duktig så det är klart att du ska vara med bland de bästa!
Svara
november 18, 2014
Jag kommer aldrig förlåta Stockholms Stad för att renovera den där väggen... Grattis hur som. Och välkommen in i gänget.
Svara
november 19, 2014
Du hör hemma. Har gjort det långt innan. Välkommen.
Svara