En härlig försommarkväll mötte jag upp Marie-Louise och Jonas på Amundön söder om Göteborg. Dels för att göra en liten fotografering som träning inför deras bröllop och för att lära känna varandra lite mer. Att få fota deras bröllop är extra spännande, skrämmande och hedrande. Marie-Louise är nämligen själv en riktigt duktig bröllopsfotograf.

Tillbaka till fotograferingen. Kärt barn har många namn, ibland kallar jag det förfoto, ibland Engagement session och ibland kallas det testfotografering. Samma sak oavsett namnet dock: En avslappnad och mysig fotografering en passande dag.

Faktum är att det inte behövdes någon träning alls. Dom var fantastiskt duktiga och vi hade en riktigt kul fotografering både i skog, på äng och vid havet.

Nu ser jag verkligen fram emot att få visa upp hela deras bröllop. Alla 3 dagarna.

Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s Marie-Louise och Jonas förfoto på Amundön fotograferade en s

Leave A

Comment