Nu sitter jag i ett regnigt Göteborg och det är snart mars. Jag tittar ut i det gråa och längtar mig bort till solsken och sommarvärme. Snart kommer värmen, ljuset och alla underbara bröllopshelger.

Som bröllopsfotograf jobbar man de flesta lördagarna under sommarhalvåret. Vissa lördagar bokas upp tidigt och efterfrågas många gånger efter det. Andra lite mer sällan. Ibland gifter sig folk en fredag eller på vintern. Då brukar vi fotografer ofta kunna med kort varsel men en helg mitt i sommaren, då är det värre. De första förfrågningarna för sommaren 2015 har redan börjat dimpa in.

Så, har ni planer för att ställa till med bröllop redan i sommar, vår eller höst? Hör av er! Jag har ungefär hälften av helgerna lediga för 2014. Och jag vill gärna fota varje helg!

Karin+David_2875

Leave A

Comment