Jag insåg härom dagen att jag inte visat annat än småtittar från ett av mina favoritjobb under 2013: ”Mornington Hotel Vardagsgläntor 2”.

Det är för andra gången som Mornington Hotel Stravaganza i Göteborg ger ut boken Vardagsgläntor, där hotellets medarbetare och ett antal namnkunniga gäster guidar till sina favoritplatser i Göteborg – platser som återfinns lite vid sidan om de stora turiststråken. Det är en fantastiskt fin bok med riktigt bra tips. Extra kul är att hotellet har låtit varje anställd fotas i sin egen önskestil. Varje stil är unik för just dem. Det finns allt från skirt rosa till smutsig rock and roll. Jag var fotograf och varje uppslag är nåt nytt både i tips och bild.

Här ser ni allt från hotellchefen till städerskan. Och även en av ”gästskribenterna” i boken. Det röda fotot är på Nathalie som arbetar som producent på GIFF (Göteborg International Film Festival) och är även hårt svängande DJ.

Boken är designad av Stina Thimren på Bilbao och stylist och mua var Kristin Brulay med ass av Tuva Holmlander och Carolina Berta.

Stravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel GöteborgStravaganza Mornington Hotel Göteborg

Leave A

Comment

januari 30, 2014
Vilken häftig variation, läckert!
Svara
mars 8, 2014
Sköna bilder! Tycker sista bilden är bäst!
Svara