Johanna-&-Jacobs-höstbröllop-på-Stora-Holms-Säteri-i-göteborg

Johanna och Jacobs bröllop var på många sätt ett väldigt personligt bröllop för mig. Dom valde att gifta sig på hösten och på Stora Holms Säteri på Hisingen. Och det var på samma årstid och på samma plats som jag gifte mig ett år tidigare. Men vi skall inte prata om mig. Detta är Johanna och Jacobs bröllopsdag. Och vilken dag dom lyckades få, strålande strålande solsken. Riktigt varmt trots att det var slutet av oktober.

Johanna och Jacob är verkligen ett trevligt par, ni vet så där lugna. Schyssta. Trevliga och avslappnade. Snygga är dom också. Och har god smak. Allt var väldigt fint fixat i lokalerna. Stilrent och ljust. Och Johanna som gjort sin egen klänning själv. Med en enkel broschen i håret, också egen.

Och slutligen, till Johanna & Jacob, tusen tack för att jag fick vara med på er stora dag. Vi hörs snart igen…

Så mycket finns att säga men jag väljer att visa istället…

Johanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & JacobJohanna & Jacob

PS. Vill ni så kan ni även titta på deras förfotografering här.

Leave A

Comment

februari 7, 2013
Coolt brudpar :-) ljuvligt ljus!
Svara
februari 7, 2013
Härliga bilder med fina vinklar och härligt ljus och vilket gulligt par.
Svara
Åh vad fint du berättar deras historia! Bilden på hennes arm med brudbuketten är vacker som en Monet-tavla (om nu de är vackra - jag begriper mig inte på målad konst. Men det är menat som en komplimang!) Jag blev typ lite kär i den bilden!
Svara
februari 9, 2013
klockrent ljus. Vackert.
Svara
Angelo
augusti 28, 2015
Hej jag undrar hur många gäster det var på bröllopet? Jag och min sambo ska gifta oss nästa sommar och funderar på att viga oss i uthuset eller kyrkan i närheten. Mvh Angelo
Svara
    augusti 28, 2015
    Jag har tyvärr inget svar på antal under de bröllopet men när jag själv gifte mig gjorde vi det i uthuset och hade ca 100 gäster och det funkade alldeles utmärkt. Hoppas det hjälper! /Oskar
    Svara