I lördags var jag i Tylösand. På vägen ner öste regnet ner så mycket att man fick sänka farten i bilen. Men hela tiden kändes det lugnt, nånstans visste jag att det kommer bli ett helt fantastiskt bröllop oavsett väder. Och väl framme började det klarna upp. Visst blåste det lika mycket som vid förra besöket men vem bryr sig om lite vind när man har viktigare saker för sig. Karin och David skulle nämligen gifta sig.

Dom är ett sånt där par som man inte kan låta bli att tycka om en massa. Dom är så oerhört mysiga, trevliga, roliga, glada och som du kan se: Riktigt snygga också. Bröllopet var i det varma, trånga och vackra St Olofs kapell. Porträtten togs alldeles vid havet innan festen fortsatte sedan på restaurang Salt vid standen.

Karin & David valde på många sätt sin egen väg. Dom åkte golfbil till vigseln, dom serverade shots till alla och dom hade mingel med drinkar direkt utanför kyrkan. Dessutom är Karins klänning är uppsydd i Asien och verkligen superfin i mina ögon. Vad tycker ni?

1-Karin+David_16782-Karin+David_08343-Karin+David_06864-Karin+David_06704-Karin+David_29435-Karin+David_27706-Karin+David_2928

Leave A

Comment

september 2, 2013
Vackra bilder och väldigt snygga svartvita konverteringar. Sist men inte minst vilket vackert par! Brudens frisyr e awesome!
Svara