Anna är en vän från gymnasietiden och när hon hörde av sig och undrade om jag ville fota deras bröllop kunde jag inte bli annat än superglad. Anna är och har alltid varit en sån person som man blir glad av att vara runt omkring. En person med skratt och humor som smittar. Och när jag sen fick träffa Tomas kändes han precis lika fantastisk.

Det är med massa stolthet och lika mycket glädje som jag visar upp en förtitt på deras fantastiska dag. Vigseln var helt fantastisk och speciell men den tänker jag berätta om nästa gång. Just nu får ni nöja er med lite snygga porträtt på ett fantastiskt par!

Anna and Tomas by Oskar AllerbyAnna and Tomas by Oskar AllerbyAnna and Tomas by Oskar AllerbyAnna and Tomas by Oskar AllerbyAnna and Tomas by Oskar Allerby
Anna and Tomas by Oskar Allerby

Leave A

Comment