”Hej Oskar,
det ser ju ut som det skall regna på söndag så vi har hittat ett rätt häftigt garage som vi fått låna. Det ligger på Magasinsgatan. Tror du det kan funka? ”

Nåt i den stilen skrev Fredrik till mig, mitt svar var att sen jag tittade in i garaget för tio år sen så har jag drömt om att fota eller filma där inne. Och nu fick jag chansen.

Det blev inget regn, tvärt emot så var det strålande solsken och inne i garaget var det nog närmare 30 grader. Men det syns nog inte. Camilla och Fredrik var supertrevliga att fota inne värmen, och utanför. Dom är ett par sen många år, med tre barn som nu äntligen skall göra slag i saken och gifta sig. Och jag har fått äran att föreviga deras dag.

Här ser ni ett rejält gäng av alla bilderna vi tog under vår förfotogafering. Hoppas ni ser hur trevligt vi hade, och hur Camilla och Fredrik verkligen skiner mot varandra.