Tänk er detta:
Det är i slutet av januari, det är fredag kväll och regnet öser ner och till råga på allt så blåser det storm. Uppåt en 50 m/s i Norge och vädret var påväg in över Sverige. Samtidigt så ligger jag på ett hotellrum och funderar hur lördagens bröllop kommer bli. Om vi kommer kunna fota utomhus nånting alls eller om det bara blir inomhus. Ja ja.. Det löser väl sig, vi har ju ändå ett slott att tillgå tänker jag.

Lördag morgon och det är förvisso lite blåst i luften men det är uppehåll och det ser ut att bli ännu bättre. Jag sätter mig i bilen för att möta upp Karin & Albin vid Rockelstad Slott där dom ska gifta sig.

Karin och Albin. Dom är helt fantastiska. Dom är bröllopsfotograferna bakom namnet Hasselströms så såklart var jag lite extra nervös. Att dom båda är snygga, ja det ser ni själva här nere, men dom är även såna personer som man känner sig hemma med. Så mysiga, trevliga, varma och bra helt enkelt. Bara det att dom bjöd på värmande soppa innan och afternoon tea efter fotograferingen. Lyx!

Och vädret? Det blev fantastiskt!

Här kan ni se en förtitt från deras underbara dag. Jag hoppas att ni tycker bilderna är minst lika fina som jag.

Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms, Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,Bröllop, Rockelstad Slott, Wedding, Västerås, Hasselströms,

Och Karin & Albin, om ni läser det här!!! Tusen tack för jag fick vara med på er fantastiska dag! <3

Leave A

Comment

februari 4, 2016
Bilden på bryggan, wwwooow!!
Svara
februari 4, 2016
Vackra bilder som alltid Oskar! :)
Svara